WELKOM OP DE SITE VAN DECO 5   


Emiel en Erik

                                                                                             

Wij zijn Emiel (42 jaar) en Erik (38 jaar), 2 zwagers en willen met onderstaande tekst ons bedrijf toelichten.

Wij zijn 2 ervaren plaatsers en hebben meer dan 12 jaar ervaring in de serre (veranda)bouw, zonnewering, ramen en deuren…. enz. Bij onze vorige werkgever deden wij alles en kregen we de naam het superteam en daarom hebben we de handen in elkaar geslagen om deze uitdaging aan te gaan om ons eigen bedrijf te beginnen.

Allereerst willen wij even onze bedrijfsnaam deco5 toelichten, “deco”natuurlijk van decoratie en de 5 van, 1.serres, 2. ramen en deuren, 3. zonnewering en rolluiken (wij zijn beiden in het bezit van een certificaat van becker en somfy besturingen), 4. glaswerken, 5. timmerwerken. Ook doen wij kleine elektriciteitswerken, sanitairwerken, binnen- en buitenafwerking en gevelbekleding. Omdat we alles kunnen, zijn wij een heel sterk team en is niets ons teveel gevraagd, wij zoeken altijd naar een oplossing.

Ook kunt u als bedrijf van onze diensten gebruik maken b.v. wanneer u mankracht tekort komt. Heeft u vragen of wilt u een prijsofferte dan kunt u ons telefonisch of via de email altijd bereiken. Ook komen wij graag bij u langs om uw wensen te bekijken en/of te zoeken naar het passende product.

Vriendelijke groeten Emiel en Erik.